sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Matkustan ympäri maailmaa..

..laukussa kissankuppi ja leluja vaan..!

Miten saatoinkaan UNOHTAA edellisestä matkatavaralistasta MATKALELUT! Matkalelut ovat täytyy olla mukana reissussa, sillä kaikista kyläpaikoista ei välttämättä karvakuonoja löydy, eikä siis välttämättä karvakuonoille luvallista aktiviteettiakaan. Lisäksi omatkin lelut ovat varmasti kyläpaikassa kiinnostavampia, kun ne ovat eri, kun kotona olevat.


Saanko esitellä pikkuiset ystävämme: Kumikala, pehmovalas, vinkuluu, babykongi ja tapporengas (ei, ei se ole vaarallinen, mutta kuminystyröiden takia se muistuttaa etäisesti, hyvin etäisesti, jotain kidutusvälinettä. Oikeasti nuo nystyrät kuulemma hierovat koiranpennun ikeniä)

Ai miten niin; "ovatko ne kaikki pinkkejä??" TOTTAKAI ne ovat kaikki pinkkejä, vai näetkö jossain sinistä?? Mielenrauhaksenne kerron kuitenkin, että kotona löytyy kyllä hauvaleluja laatikollinen kaikissa maailman väreissä, ihan oranssista alkaen! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

se huoli psykokalanki oikein matkaleluihin! ;)

S

Anne kirjoitti...

No joo, onhan fisun katse vähän sen näköinen, että sille on syötetty jotain muutakin, kuin kumikalan perushiutaleita, mutta noin hienon värinen kala on psykokatseesta huolimatta ansainnut paikkansa matkalelujen arvokkaassa joukossa! :P