maanantai 9. marraskuuta 2009

Muovikipotusta ja koirien oikeuksista kaloihin

Odotuksemme on palkittu, uijuijui! Nyt ei Pekka joudu näkemään nälkää reissussakaan, NE ovat nyt saapuneet! Miten niin "mitkä NE?", siis tietysti KISSANKUPIT, elikkäs Pekan the viralliset MATKAKUPIT (tarkempi selitys alimpana täällä)!

Ja onhan ne hienot, varsinaista luxus väriä... tarkoitan LAATUA ja muotoilu kohdillaan. Kyllä näillä kehtaa kyläillä koirakaverien luona ja koirakummitädin luona ja vaikka Ruotsin kuninkaan luona (eikös kaikilla kuninkaallisilla ole jotain kettukoiria?)! Eihän sitä koskaan tiedä, mihin me vielä Pekan kanssa joudutaan... siis päästään.

Eikä arvon matkakupeista oikeastaan päällepäin edes huomaa, että ne ovat suunniteltu alunperin kissoille. Koska kuka muka on antanut kissoille laillisen etuoikeuden kaikkeen, missä on on koristeena kala? Eihän linnuillakaan ole etuoikeutta kaikkeen, missä on mato!

Tai siis... öh...

Joka tapauksessa, koska yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat... no, tässä tapauksessa n. 100 sanaa (koittakaapa itse hehkuttaa palavammin ja monisanaisemmin suoraan sydämestänne kahta muovikippoa) joten olkaapas hyvät:

                     Jos jollekin jäi epäselväksi, lautaselta syödään, 
                          kupista juodaan ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miss Kissankuppi :-D
Hienot on kupit, ei mitään vikaa!

TM

Anonyymi kirjoitti...

Sun suunnistustaidoilla ei tosiaan tiiä mihin joudutte... X-D