lauantai 7. marraskuuta 2009

Tossusängyistä ja keltapäisistä virtaheposista...

...niistä on Pekan huone tehty!

Pekan omanurkka valmistui tänään olohuoneen nurkkaan. Kuvassa oleva luumatto tosin toistaiseksi korvataan muovilattiamatto-palasella niin pitkään, että siisteys on paremmin hallussa. Mutta ihan fiilistelyn vuoksi luumatto saa vielä hetkisen olla siinä (heiii, voi sitä ihminen fiilistellä kummallisempiakin, kuin luumattoa! Niinku esim... no vaikka... no ei sillä väliä, joka tapauksessa matto on hieno!).







Ihanainen kasvattaja saa kyllä extrabonuspisteet pitkästä pinnasta, kun jaksaa vastailla mitä haasteellisimpiin kysymyksiin. Tämän päivän SUURI huoli ja pohdinnanaihe oli nimittäin ruokakuppien paikka; keittiöön, vai pentunurkkaukseen? Ja todellakin Johanna ystävällisesti osallistui viisain sanoin ja ammattilaisen tyyneydellä tämän(kin) suuren ongelman ratkomiseen ja ruokailu tapahtuu omassa nurkassa ainakin alkuun.

Lupaan ja vannon, etten koskaan tulee kysymään, minkä väristä pantaa käyttäisimme torstaisin, jos keskiviikkona on ollut vaaleanpunainen pörröpanta ja tiistaina kultainen timanttipanta...

Apua, tosiaan... niin mitä?!?

:-D

3 kommenttia:

Tiina-Liisa kirjoitti...

Onnea koiranpennusta. Olen seuraillut Pekan elämää tuolla Johannan blogissa ja ne pennut ovat NIIN suloisia. Meidän perheen tassumäärä on vaan ihan riittävä. Taatusti Pekka saa hienon pedin. ;)

Anne kirjoitti...

Ihanaa Tiina-Liisa, kun moikkasit täälläkin!! Pekan pedistä olen minäkin saanut jo pientä esimakua, ja njam!, väritys oli enemmän kuin herrrkku ! ;)
Perjantain jälkeen Pekan elämää voi seurailla tätä kautta, moikkaahan jatkossakin!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Örkillä on keltainen pää ja lattialla on SININEN pallo??? :-O

;)