torstai 5. marraskuuta 2009

Aina Valpas aatelinen: Jouko-Pekka

Olen niin monta kertaa ollut siinä tilanteessa itse, että vannotan milloin ketäkin olemaan kertomatta eteenpäin möläytyksistäni, väärinymmärryksistäni tai omenattomasta omenapiirakastani (ne oikeesti katosi siellä uunissa!)...

Mutta ei, nyt minä en ole möläytellyt, enkä edes leiponut (se kiinalainen "onks täs jonku jalkoja??" -salaattihan ei ollut minun tekemäni), vaan tällä kertaa minä sain kuulla vannotusta, etten kertoisi, kun Joku vähän pikkuisen ymmärsi väärin. Enkä tietenkään kerro mitään... ääneen, mutta koska tämä liittyy sekä Pekkaan, että blogiin, saatan kirjoittaa asiasta muutaman lauseen! :-P

Olipa kerran siis Joku, joka tuli Pekan blogia lukemaan. Joku huomasi myös sivun reunassa olevan linkin Pekan kasvattajan sivuille ja hämmentyi; "Pikkuvirran Aina Valpas jouko-Pekan syntymäkoti <3"
Olipa siinä sitten pähkäillyt, että Pekka-nimen vielä ymmärtää, mutta koiran kokonimi, Jouko-Pekka, on jo pikkuisen erikoinen koiralle. Onkohan lie kasvattajan idea, vaiko (tätä tietysti enemmän epäillyt) Anne ihan itse suuressa neroudessaan ja koira innostuksessaan kaksoisnimen koiralleen keksinyt, että se kuulostaisi...eh...hienommalta, kuin pelkkä Pekka? Kuvitellut minut huutelemassa koirapuistossa vaaleanpunapaitaista Jouko-Pekkaa Mustien ja Nipsujen joukosta. Ennenkuin ehti laajemmin levittää tätä upeaa aatelisnimeä muidenkin tietoisuuteen, oli vielä kerran lukenut tekstin; "Pikkuvirran Aina Valpas jouKko - Pekan syntymäkoti <3"

Eli ei, ei tule minulle Jouko-Pekkaa, Pekka riittää. Mutta ei tietenkään mikään pelkkä Pekka, vaan ylväs ja hieno pinkki Pekka. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tämä kostetaan! ;-)

S

Anne kirjoitti...

IIIIK! Hihii...!