lauantai 1. toukokuuta 2010

Meillä on Ongelmia...

ÄLLÖTYS VAROITUS!!! Luvassa eritteitä ja veritekoja!

Ongelma nro 1: Pyörivä seinä

Kyseessä on siis putkilomainen suuri mainoskyltti, joka pyörii. Kuinka merkata seinä, joka pyörii??? Siinäpä pulma, oikea koirien rubikinkuutio, jota ihmettelemme säännöllisesti iltalenkillä. Tai lähinnä Pekka ihmettelee, ja me tytöt katselemme vierestä, miten herra Pinkki ongelman ratkaisee. Vielä ei ole ratkaissut.

Ruusu-neiti naisellisesti pissi pömpelin viereen maahan.

Ongelma nro 2: Roskikset

..tai niiden puute. Ihmettelin ennen omaa koiraani täytettyjä kakkapusseja kadulla. Siis mikä järki on pakata kakka pussiin, jos pussi heitetään kuitenkin takaisin tielle? Vaikka en edelleenkään asiaa hyväksy, omien koirien jälkeen ymmärrän joltain osin asian paremmin. Nimittäin kun keräät kiltisti kakan pussiin ja lähdet jatkamaan matkaa etsien katseellasi roskista, kaikki roskikset yhtäkkiä katoavat. Missään kadun kulmassa ei ole roskista, ne suorastaan pakenevat jonnekin! Jossain kaukana viimein näet sellaisen; TUOLLA TUOLLA! Ei, se olikin postilaatikko tai sähkökaappi, joihin kumpaankaan ei saa tunkea kakkaa. Kuin aavikolta vettä etsisi!
Kun olet puolikaupunkia ympäri kulkenut kädessä pussillinen kakkaa, tai jopa kaksi pussillista kakkaa, en ihmettele, että jollekin tulee mieleen tehdä niinkin kamala rikos, että heittää pussi luonnon armoille (ei ei, pois se minusta. Mähän jäisin siitä heti kiinnikin, kun meidän pussit on pinkkejä).

Ja odotas vaan, kun saat viimein sujautettua kakkapussin jonkun taloyhtiön roskikseen, ja jatkat matkaasi, niin yhtäkkiä kaikki roskikset ovat tulleet esiin piiloistaan, ja niitä on joka kulmassa.

Bonus ongelma kakkapusseihin liittyen:
Meidän kaupungissa on niinkin hieno asia huomioitu, kuin kakkapussiautomaatit, josta voi siis napata ilmaisen kakkapussin mukaan. Koirien ulkoiluttajien lisäksi jotkut muutkin ihmiset ovat alkaneet käyttää näitä automaatteja. Eräällä iltalenkillä yhden automaatin lähellä oli maassa lukuisia tyhjiä kakkapusseja. Mikäs siinä niitä vedellessä ulos koneesta, jännäähän se on välillä tuollainenkin toiminta pleikkaria päivät pitkät pelaamaan tottuneelle Erkki-Juuhanille, mutta erikoisen asiasta teki se, että pussit oli ennen maahan viskaamista laitettu SOLMUUN. Tylsä elämä vai?

Hei päättäjät, enemmän nuorisotiloja, käsityökerhoja tai pakollista partiotoimintaa (eikös sielläkin jotain solmuja tehdä?)! Siinä vaiheessa kun nuoriso solmii kadulla kakkapusseja, luulisi että jonkun hälytyskellot alkavat soimaan. Tai sitten ei.

3. ongelma: Makupalat luonnonhelmasta

Luulin aamulenkillä Pekan saalistaneen tienvarrelta kertaalleen jauhetun purkkamöllykän, mutta kaivoinkin sen suusta ulos kertaalleen käytetyn tamponin. Jippii. Täytyy myöntää, että hämmennys oli melkoinen; miten sellainen voi keneltäkään tippua tien reunaan kerran syödyn purkan ja niistetyn nenäliinan seuraksi? Tai samalla tavallahan se sinne lentää kuin jälkimmäisetkin, mutta tota.. niinku... öh.
Ja myönnän, oli hyvin hyvin lähellä, etteivät kyseisestä herkkupalasta verijälkiä saaneet sormikkaanikin lentäneet niiden maahan viskattujen roskien kirjavaan joukkoon, sen verran ällötys-olo tuli.
Sain kuitenkin viimehetkellä kuriin sisäisen ekorikolliseni ja valkoiset sormikkaat sujahtivatkin sitten lähimpään roskikseen. Hetkisen jo mietin, että jos joku sattuu menemään perässäni hanskoja roskiksesta tutkimaan, joudun vielä epäillyksi murhasta, sen verran epäilyttäviltä verihanskat näyttivät. Selitä siinä nyt sitten, että kaivoin niillä vain suusta tamponin, siis jonkun toisen käyttämän tamponin!

Tämän jälkeen Pekan popsima kotiloetanakin tuntuu lähinnä ranskalaiselta gurmee herkulta.

Toivon todella, että kyseisen tamponin alkuperäinen omistaja innostuu pian pillifarkku -muodista, jospa sitten ei lahkeesta tipahtelisi enää enempää koirille extra aamupaloja!

Lopuksi joudutte mukaamme iltalenkille, jolloin ei tosin edes maisteltu mitään erikoista:

 Yhdessä ain, käymme aina rinnakkain...

...vaikka tuoksuja on, joskus tiellä kohtalon..!

"Mihin se pikkuveikka jäi taaaas kuhnimaan, aina saa odotella..!"

"Ihan varmaan kuulin sen oravan äänen tuolta!"

Otetaas yhteys kotiplaneettaan...
KIVA KUN TULIT MUKAAMME LENKILLE!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huu, tuo ufokuva! 8-O

Likaiset terveyssiteet on muuten aika yleinenkin näky ties missä :-/

Pusutuksia kaikille!

minna

MissMisery kirjoitti...

Olipas ilo eksyä tätä blogia lukemaan! Hauskaa tekstiä ja naulankantaan osuvia mielipiteitä!

Anne kirjoitti...

^ Ilo on minun puolellani, kun tänne eksyit! Kiitos myös, kun jätit jälkesi tänne! :-)

Ja minna, terveyssiteet tosiaan, miten unohdinkin ne! Niitä mekin ollaan bongailtu hämmästyttävän usein. Mihinköhän ihmiset niitä kiinnittelevät, kun tippumaan pääsevät, vai liekö vika liian liukkaissa keinokuitu pöksyissä... mene ja tiedä :-S