lauantai 29. toukokuuta 2010

Tyttöjen juttuja. Ja vähän poikienkin ;)

"Väittävät mua mamin lellivauvaksi. Miksihän??"
 
Aikanaan Pekan kotiutumista vasta odottaessa, ihastelin jonkun nettiputiikin valikoimista koiran monitoimiharjaa, enkä tietenkään vähiten siksi, että se oli täydellisen pinkki. Pikkuinen kääpiöpinseri ei moista välinettä kuitenkaan tarvitsisi. Jollekin ilmoitin, että heti kun jostain löytyy tulevalle koiralleni kaveriksi pitkäkarvainen pinseri, hankin sille sitten tuon pinkin ihmelaitteen.

Enpä tiennyt silloin, että se "karvapinseri" oli jo olemassa, enkä todellakaan tiennyt, että juuri sitä karvapinseriä varten saan todellakin hankkia tuon eh-dot-to-mas-ti vält-tä-mät-tö-mim-män tarvikkeen. Ja niinkuin aikanaan Pekalle odotettiin malttamattomana saapuvaksi pinkkejä matkakuppeja, yhtä malttamattomana Ruusulle odotettiin pinkkiä monitoimi harjaa.

Ja nyt... SE ON TÄÄLLÄ. Itseasiassa moni emännän tunteva voi kuvien hiustenväristä päätellä tuon ihmelaitteen olleen jo pidempäänkin täällä, koska kuvat eivät ole ihan tuoreita. Tunnustetaan, että harja tilattiin heti Ruusun ensimmäisenä yönä täällä meillä. Mutta nyt tuo harjoista kaunein ja ihmeellisin saa myös ansaitsemansa maininnan täällä blogissa.

Niinkuin hienot neidit yleensäkin, Ruusukin rakastaa harjaamista ja puunaamista. Turkki, sekä eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös prinsessan silmät, korvat ja hampaat täytyy hoitaa päivittäin.

Päivän harjaushetki prinsessalla.. 

..ja partakarvat kammataan harjasta irtoavalla pikkukammalla.
 
SALLITTU myös POJILLE:
 
Ja tottakai Pekkakin saa puunaamisesta osansa, sen varmistaa harjan toinen, lyhyelle turkille sopiva puoli!
 
On aika käydä kauneusunille.

Kaunis Ruususeni <3

Ja ennenkuin joku ehtii älähtää, että eikös se Pekka enää syliin pääse ollenkaan,  niin kyllä meillä ollaan varsin tasapuolisesti näinkin päin:

<3 <3

Iiiiihan yhtä pilalle hemmoteltu tapaus =)
 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa pikkufifi -tyyliä!!! ;-)

Saara kirjoitti...

Tämän lukeminen ei ainakaan yhtään vähennä ikävää... On se niii'iiin ANNEA! *PUS*

Nähdäänhän nyt kesäkuusa?

Sama kirjoitti...

siis kuuSSa :-D

Elina kirjoitti...

Ihania molemmat <3 Samaten tuo harja! Mä yritän tälle karvalapinkoiralle löytää kätsyä harjausvermettä, ei joteskin tunnu oikein mikään kampa tai harja kunnolla toimivan nyt kun pentukarva vaihtuu aikuisempaan versioon... Pöh!

Anne kirjoitti...

Niin, Ruusuhan on puoliksi aito pikkufifi =)

Joo Saara, nähdään! Tosin... hmm... miltähän raiteelta juna lähtee sinne kuuhun?? *hekohekohee*

Elina kiitos! Ja hui, joko teillä karvat aikuiseen turkkiin vaihdetaan?! Sitä onkin sitten varmaan aika mukavasti kaikkialla, voisikohan sitä jotenkin hyötykäyttää? Tyynyn täytteeksi tai jotain!
-Mitäs täällä tyynyn sisällä on, kun on niin ihanan pehmeä?
-Lapinkoiraa!
*hihiii* Joo, oli huono.

Anonyymi kirjoitti...

Naurettiin juuri, että viimeisessä kuvassa Pekka ihan selvästi sanoo: "Katsokaa nyt kun olen nykyään ihan kidutettu eikä kukaan pidä edes enää sylissä kun tuo isosisko saa kaiken huomion!"

;-D

P & N

Johanna kirjoitti...

Ruusu on kyllä varmasti maailman onnellisin pikkukoira siellä Pekan isosiskona ja Annen hemmoteltavana :)

Anne kirjoitti...

Mä kysyin yhdeltä ihmiseltä, että saako tästä sen kuvan, että Ruusu on totaalisen "pilalle" hemmoteltu prinsessa nykyään?

Hiljaisuus. Sitten tuli varovainen vastaus: "No mut... niinhän se on."

Kysyessä Ruusunen nukkui selällään sylissäni kuuluisia "kauneusuniaan."

:-D