tiistai 25. toukokuuta 2010

SUOJAUTUKAA!

Ei paniikkia, nyt eivät ole selviämisharjoitukset tuhkapilvien tai maailmanlopun varalle. Tai no, ehkä rajoittamalla hirmuista hinkua taivaalle menossa voidaan suojautua monenlaiselta, mutta nyt suojaudutaan kesän tuomilta tuliaisilta.

Siis kesä tuli, ja oikeastaan se jo menikin, mutta oletan sen tulevan vielä takaisinkin. Tai jos ei tule, niin menen vähintäänkin pitämään mielenosoitusta eduskunnan portaille; Leikatkaa kaikkea muuta, paitsi elävien päitä ja KESÄÄ!

Näillä selvitään hengissä kesäkaudesta:

Matkajuomapullo hellepäivän lenkille. Näitä olen jossain joskus nähnyt pinkkinäkin, mutta valitettavasti meidän eläintarvikeliikkeessä oli vain punaisia ja mustia. Meidät ONNEKSI pelastivat punaiseen muoviin upotetut kimaltelevat hileet, ja näin meille lähti punainen juomapullo.

Muistakaa laittaa juomapullo Oikein päin reppuun! Lompakko ja kännykkä eivät nimittäin tarvitse nesteytystä helteisenkään lenkin aikana...

Pekka testaa matkajuomapulloa.

Punkkisuojaukset. Tänä vuonna meidän piskit testaavat myrkyttömiä, pantaan kiinnitettäviä ShooTag -magneettilaattoja. Lisäksi koirille tarkoitetut valkosipulitabletit löytyvät kesäkauden ajan kummankin ruokakupista. Varmuuden välttämiseksi punkkikyniä on kuitenkin viljelty kaikkialle kirjahyllystä käsilaukkuun asti.

Toimivaa tai ei, meillä ei ole ainakaan vielä näihin "pikkuystäviin" törmätty, mutta yhtä kesäbiisiä mukaillakseni; "Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä, vielä voit löytää punkkisen, joka tilaisuuden saa..!"

Aseet punkkiarmeijaa vastaan kaulassa.
 
Kesäkengät. No älkää nyt haukkoko henkeä, edes minun koirani eivät kulje kesäisin sandaalit jalassa :) Ainakaan vielä. Mielessä sekin nimittäin kävi, kesä kun on tuonut niinkin kummallisen asian tullessaan, kuin lasinsirut kaduille.

Arvostelin aikaisemmin nuorison mielenkiintoa sitoa tyhjiä koirankakkapusseja solmuun ja heittää kadulle, mutta nyt julkisesti VEDÄN SANANI TAKAISIN. Hyvät ihmiset, tuhotkaa vaan niitä kakkapusseja niin paljon kuin sielu sietää, mutta ÄLKÄÄ tehkö tuhoja lasipulloille. Ja jos kaupungin kakkapussiautomaateista pussit loppuvat, niin minä lupaan tarjota meidän pinkkejä pusseja innokkaille solmijoille, jos se säästää yhdenkin koiran tassut lasinsiruilta.

Ja ei, en syytä lasinsiruista pelkästään nuorisoa. Olenpa nähnyt telkkarissa joskus jopa mummon, joka rikkoi hampailla pullon syömällä lasia (jos joku ihmettelee minkälaisia ohjelmia katson, niin dokumentteja, luonto-ohjelmia ja vampyyrielokuvia tietysti! En nyt muista, mihin kategoriaan niistä lasia rouskuttava mummo kuului)! Joskaan vanhuksiakaan ei sovi yksin syyttää, luulisin nimittäin kyseisen lasiruokavalion olevan niin harvinaista, että meidän alikulkusillan alla olevat lasinsirut tuskin paikallisen vanhainkodin kesäisestä piknikistäkään johtuvat.

Että tiedoksi ihan kaikille ikään tai sivilisäätyyn katsomatta: Lasinsiruista EI kasva pulloja minkäänlaisessa maaperässä. Älkää siis viljelkö niitä!

Kesäiloa kaikille!!! *SLURPS*

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika rohkee toi punainen pullo! ;)

-Hanna-

KATI kirjoitti...

Moi hanit! Crocksithan sun piti niille kesäksi hankkia! :-D Pekalle pinkit ja Ruususelle violetit! Eikä kukaan enää edes hämmästyisi! X-D

Anonyymi kirjoitti...

Nuo lasinsirut vaivaa joka puolella maata ja pistää kyllä vihaksi täälläkin... Kyllä koiran jätteistä valitetaan, vaikka ihmiset itse sotkee ja hajottaa pulloja ym..
Ihanat Ruusu ja Pekka :))

Anne kirjoitti...

Me ollaan hurjan rohkeita joo! Kummankaan kesäpantakaan ei ole pinkki! HUI!

Ei ihan löytynyt sopivia krokotiilikenkiä. Oisin mä muuten... :-P

Ja jeps, täytyy myöntää, että paljain varpain on suositeltavampaa astua koiranjätökseen, kuin lasinsiruun.

Nuolauksia joka suuntaan! <3