maanantai 10. toukokuuta 2010

Kuppikokoja

Käytiin koirien kanssa hakemassa lisää ravintoa paikallisesta eläintarvikeliikkeestä. Katseltiin samalla uusia ruokakuppeja ja kuinka ollakaan, Ruusu ihan selvästi valitsi tämän kupin:

 
 "Pampered Princess"

Ja sitten oli Pekan vuoro, ja Pekkahan teki varsin yllättävän valinnan!

 "Pretty in Pink"

Onpas erikoista, miten minun koirillani sattuukin molemmilla olla niin mah-dot-to-man hyvä maku, eikä kumpikaan halunnut esim. limenvihreää tai oranssia kuppia..!

Koska koiruudet tarvitsevat välillä myös omaa rauhaa, on kummallekin oma paikka. Alunperin ajattelimme Ruusulle ikiomaa koiramökkiä, jota Pekka ei koskaan kelpuuttanut, mutta neitipä ei mökistä innostunutkaan, vaan valtasi (sohvan lisäksi) omaksi paikakseen Pekan vanhan tossusängyn:

Prinsessa Ruususen kammari

 Pekka ei protestoinut yhtään tossusängyn valtausta, Pekka nimittäin on jo aiemmin löytänyt ikioman kohtansa toisesta kohtaa olohuonetta:

 Pinkki Kunkun talja

TUNNUSTUS:

Kirjoitin joskus, ettei Pekan ruokalistalle kuulu siilit. Tässä on se poikkeus, joka vahvistaa tuon säännön:

Kurjempi juttu Simolle =(  Mutta ei meiltä joka päivä siiliä lautaselta löydy. Silloin tällöin siinä on myös krokotiili!

Lopuksi julkinen pahoittelumme Tara-setterille, jonka kodin karvasankarimme yrittivät pikapikaa valloittaa sunnuntaina merkitsemällä yhteistuumin sen omakseen. Jos joskus vielä kohtaamme, niin meitä ei siltikään tarvitse käyttää hammasharjoina; paha nimittäin sai jo palkkansa! Karvanaamat olivat tekosensa jälkeen autosta löytäneet herrrkullinen eväsleivän (ei ole täyttä varmuutta, että minkähän vuoden..) ja herkutelleet sillä. Tämä tarkoitti molemmille tietynlaista mahan sekaisuutta myöhemmin. Ja äiskälle mahtavaa junamatkaa..!
 

4 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Ihmeellisiä tosiaan ne kuppivalinnat! Ja vielä ihmeellisempää oli, miten P niin intensiivisesti tuijotti sitä neonvihreetä luu-kuppia... ;-P

Ainiin, toki vaan siksi, kun se oli niin RUMA!

Anonyymi kirjoitti...

Voihan kuppi teidän touhuja! :-D

-Hanna-

Anne kirjoitti...

^^
Niin just, se nimenomaan jäi tuijottamaan sitä vihreää hirvitystä vain siksi, koska oli niin kauhistunut, että eihän äiskä vaaaaan tommosta mulle osta... Mikälie, TYTTÖJEN KUPPI!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet nuo ruokakupit ostanut ? :-) kaupan nimi tai paikka mistä tuollaisia mahdollisesti pystyy ostaa ? :-)