lauantai 2. tammikuuta 2010

Tommoset tytöt, tommoset teinit

"Tommosilla tytöillä on just tommosia koiria käsilaukkunsa jatkeena."

Näin viisaasti tuumasi ulkoisesti sangen söpösen mustan tyylin löytänyt teinityttö toiselle, kun Pekan kanssa ohitseen kerran kuljimme.

Todella mielenkiintoinen idea, siis jatkaa koiralla käsilaukkua? Niin mielenkiintoinen, että tätä on pakko kokeilla!

Tarvitaan siis...

...tommonen "tyttö", tommonen koira ja lemppari käsilaukku-pussukka..

Mutta mutta... Mitäs sitten? Koira ei mahdu laukkuun, laukku mahtuisi ainostaan koiran päähän.

...me todella mietittiin, pohdittiin ja pähkäiltiin...

 Ja tultiin siihen tulokseen, että käsilaukulla voimme siis jatkaa koiraa, mutta emme koiralla käsilaukkua. Pekka keksi yhden ainoan idean, mutta sitä minä en suostunut lempparilaukullani toteuttamaan:

SYÖDÄÄN LAUKKU!

Olisiko tyttö voinut sittenkin tarkoittaa kenties: "Tommosilla tytöillä on just tommosia käsilaukkuja koiransa jatkeena." Hmm... muuten vallan järkeenkäypää noinkin päin, mutta mulla ei kyllä ollut minkäänmoista laukkua mukana. Ei edes Pekan kantolaukkua. Tässä täytyy olla takana enemmän jotain henkistä ilmaisua.

Kaikella kunnioituksella teinixejä kohtaan, nämä ovat liian suuria viisauksia minulle! Olen kai tullut vanhaksi, ja tämä täti tyytyy jatkossakin pitämään koiran koirana, ja laukun laukkuna.

No, kukapa ymmärtäisi teiniä... paitsi toinen teini! Ja myös Pekalla on alkanut teini-ikä näkymään muutenkin, kuin yrityksinä päästä varsin läheiseen kontaktiin tyttökoirien kanssa. Pekka tahtoo baariin! Aina lenkillä ohittaessamme baarin, varsinkin jos sieltä kuuluu korkeatasoista musiikkia (niinkuin esim. kanta-asiakas "Jorman" karaoke-esityksenä varsin suuria tunteita herättävä "Aikuinen nainen"), Pekka on pyrkimässä ovesta sisälle. Kauppojen ohi kyllä kuljetaan varsin sujuvasta, samoin pyöräliikkeen ja pikaruokalan, mutta baarin oven kohdalla on aina pysähdyttävä.
Ja joo, kuvat ovat varsin pikaiseen otettu, mutta seisokaapa itse vaaleanpunaisen koiran kanssa paikallisen baarin edessä ottamassa valokuvia, tupakkaringin huokaillessa vieressä, että "Jormalla on oikeen fanilauma oven takana nykyään..."


 
"josko äiskä kuiteski pikaseen..?"  
(HUOM! Pekalla on uusi toppis, kun rontti meni kasvamaan edellisestä ulos)

Ja kun teineistä on nyt puhuttu, niin pysytään aiheessa loppuun asti: myös ystäväni kanssa joskus kuulimme kahden nuoren maailman pelastajan suusta mielenkiintoisen keskustelun. Tässä ei tosin ole mitään koiramaista, mutta sanomaa, ajatusta ja pohdittavaa sitäkin enemmän meille kaikille:

- Kaikki ihmiset tuntee jonku Raijan*)
- Kui?
- Noku kaikki tuntee jonku jonka nimi on Raija. Niit on nii paljo.
- Nii...NII! Tota... mut... mä en kyl tunne.

(*nimi muutettu henkilöllisyyden salaamiseksi

OLTIINKO ME NOIN SYVÄLLISIÄ TEININÄ???


Ja rock-touhut vaan mielessä meidänkin esimurkkuikäisellä...

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Pekka on just ihan pro pitämään "Jorma-fan clubia" siellä teiän paikallisen baarin edustalla.

Ja voi teinit, voi teinit. Mut hei, me oltiin tosi viisaita ja aikuisia sillon kun oltiin teinejä. Tiiettiin tasan kaikki!

Saara kirjoitti...

Voi meidän TYTTÖÄ! *REPS* X-D

Anne kirjoitti...

Johanna, no niin tasan tiedettiin! Ja niin tietää Pekkakin, tänäänkin tiesi paljon meitä muita paremmin, että sen TÄY-TYY saada N:n kinkkuleipä, HAURÄYH! No, ei saanut. Julmaa on elämä, vaikka kuinka tietäisi.

Ja eipäs naureskella siellä, ihan täti-ihmisiä tässä jo ollaan... ;-D

Sanna kirjoitti...

Toi käsilaukku kommentti oli vissiin vastine Dobermanni munanjatkeena-fraasille. :) Onkohan tuo yleinenkin sanonta nykyään, kun en aikaisemmin ole kuullut..?

Anne kirjoitti...

Sanna, sinäpä sen sanoit! *puss*

Luojankiitos, minulla ei ole dobermannia... :-O