lauantai 17. huhtikuuta 2010

Hän oli Katujen Kuningas vuonna 2010

Kuka muistaa Vanhan Herran? Kuka muistaa Kummitädin? Ja niin kasvoi Pekka suuremmaksi kuin Vanha Herra, ja kasvoipa korkeammaksi Kummitädistäänkin (kuono-peppu -pituudessa Kummitäti vie kyllä voiton, malliltaan pitkäselkäinen kun on)!

Ehkäpä kasvu kuitenkin näkyy parhaiten tässä:
Erään pienen ihmisen sanoin; "Sama tyyny, sama koira, eri korvat!"

Kunkku-Pekka kävelee ylväästi edelläni, pää pystyssä, tiukka katse, korvat ojossa, askellus tasaista... aina siihen asti, kunnes meidät ohittaa lenkkeilijä, pyörä, mopo, rollaattori, tai mikä tahansa liikkuva. Silloin haukutaan, suorastaan räyhätään, sännätään perään, ja ihmetellään, kun äiskä ei ymmärrä, että Kunkkua ei ohiteta, ei edes ohituskaistalla! (Ja nyt ei takerruta siihen rollaattoriin, että montas sellaista on mennyt ohi! Katsokaas kun joskus Kunkun pitää pysähtyä nuuskuttamaan lyhtypylväitä ja lumikasojen alta leijailevaa hajupostia. Silloin voi rauhallisempikin kulkija yrittää ohittamista)
Pekan Valtakunnassa sääntö nro. 1 onkin: Tule vastaan, ÄLÄ ohita!

 Kuningas Pekka 1.

Kuningas Pekka myös vahtii alamaisiaan kovasti ja varsinkin minun ihmisseurani hän katsoo pystyvänsä valitsemaan, toki paremmin kuin minä itse. Ravintolasta ulos lentoharjoituksella pölähtävä ja omaperäisesti örveltävä "Pera" saa Pekan hännän heilumaan "hei äiskä, tää on meidän frendejä!" -tyyliin. Mutta nuori kännykkään puhuva nainen saa aikaan epäilevän murinan ja haukunnan; "se hymyilee, selvästi vaa-ral-li-nen, mur räyh!"

Karvainen Kingi ja uskoton alamainen: Sinua sinua Rakastan, sinua sinua suukotan...

Kevätsää, lämmittää, luonnon kaiken herättää, katsokaa, sulaa maa... Nostaa kinttua jo saa!
Pekka osaa nostaa koipea! Ensimmäinen täydellinen virheetön koiven nosto suoritettiin onnistuneesti sängyreunan yli laskeutuvalle päiväpeitolle. Tippaakaan ei mennyt lattialle. Taitava poika!

Varmoja kevään merkkejä TOP 3:


1. Talvihorroksesta esiin tulevat koirankakat tien reunoilla ("heiii kato ihanaa, eiks Musti päästänyt ton viime lokakuun lopussa?! Vähän levinnyt, mutta kyllä sen vielä tunnistaa, se oli nyysinyt silloin ne mummon porkkanahillot, kato tos on vielä ihan oranssii, vähä niinku tiikeri..!")

2. Kimeä korvia vihlova uikutus, kun Anne tai Pekka tallaa sen samaisen kevätauringosta nauttivan oranssiraitaisen kakan päälle

3. Pekka lenkillä ILMAN VAATTEITA! 8-O

 Naku-Pekka iltalenkillä

Ja valtakunnassa kaikki hyvin!
 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ulkonäkö ja luonne on peritty emältä, yhtään ei oo tainnu tulla isältä :D ihana pekka <3

terkkuja kuopiosta toivottelee h-m kera rimpulan ja reltsun

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pinseri poika :)

Elina kirjoitti...

Kääks, te ootte nyt siis ilman vaatteita! Kevät tulee :) "Keittiöpiika" Oodilta terveiset kunkulle! :D

Anne kirjoitti...

h-m, mäkin oon katsonut Ria-emon kuvia, että on kyllä samaa näköä hurjasti! Varsinkin siinä ovi kyltissä voisi ihan hyvin olla Pekka. Mamman poika joo... :)

Elina, ilman vaatteita ollaan, tai itseasiassa mun täytyy kuulemma pitää vaatteet päällä, vaikka Pekka nakuileekin. Onneksi niitä saa itseltäänkin sentään vähän vähentää, kunhan ei hirmuista takatalvea puskisi. Terkut Oodille, seuraamme tiukasti jalan parantumista!

Johanna, kohta nähdääään.... ;)

"Ja pissssst", kuiskaa Pekka. "Mikähän kevätvillitys tuohon äiskään on iskenyt, kun se tohottaa ja käy läpi mun vaatteita ja muita tavaroita, ja taisimpa nähdä sen ostavan uuden pannankin..!"

Elina kirjoitti...

Hehee, mitä meninkään kirjoittamaan! Tosiaan, ehkä on parasta että teistä vain karvaisempi nakuilee tuolla kevätkaduilla :D

KATI kirjoitti...

Mitä ne pinkit oikein suunnittelee, kun uutta pantaakin ostetaan? Eihän vaan ole pikkuveikka jo kiikarissa?

Toisaalta eihän Pekalla ollut pantoja vasta kuin jotain satakolkytviis, ehkä uusi kesäpanta voi olla ihan tarpeellinenkin :-P

Anonyymi kirjoitti...

Uijuijui! Onko luvassa lisää pikkuisia pinkkejä?!? <3

Mun äskeinen viesti katosi, vaikka siinä oli niin hieno sanavahvistuskin: BUDHIPSI. X-D

-Hanna-

Anne kirjoitti...

Hihii, voihan budhipsi! Mutta ei ole tulossa Pekalle pikkuveljeä, eikä siskoakaan... Kjäh kjäh!

Täytynee pakkailla, huomenna reissuun kohti Pekan synnyinkotia! *viheltelee*