torstai 24. kesäkuuta 2010

Pieni muotinäytös

Uusi haukkumallimme Ruusu esittelee pikkukoirien KAUNEIMMAT KESÄVALJAAT 2010 top 3:

Ensimmäisenä haaleanvaaleanpunaiset, kevyesti ruutukuvioidut monitoimivaljaat. Hempeiden monitoimivaljaiden monitoimisuutta en vain ihan ole ymmärtänyt, mutta ehkä näillä voi talvella vetää perässään vaikka... öh... no vaikka hamsteria margariinirasiassa. HUOM! Siis tyhjässä rasiassa, ja hamsterille tietysti kaulaliina ja huopatossut!

Monitoimivaljaat kesäiselle aamulenkille!

Seuraavaksi jokaisen city-piskin ehdottomiin vakiovarusteisiin kuuluvat timanttivaljaat. Näiden hienosteluvaljaiden "jalokivet" sopivat täydellisesti säihkymään tummaan turkkiin, hehkumaan auringon kanssa kilpaa. Niin niin, nämä ovat suorastaan elintärkeät:


Timanttivaljaat aurinkoiselle päiväkävelylle.

Jotain historiallistakin pitää tietysti kesävaljaiden TOP 3:sta löytyä! Tällä kertaa historiallisesti erittäin merkittävän osan esittää Pekka-veljeltä perityt Enkelinsiipi-valjaat. Näillä pikku-Pekka sai aikanaan kovasti huomiota, suuntaan jos toiseenkin ;) Ruusu jatkaa ylpeänä siipien käyttöä:

Siipivaljaat iltalennol... ei kun lenkille!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

EEEENKEEELIIII TAIIIVAAAAN HAUKKUI NÄIN...!!! X-D

Ihana malli. <3 Ja hienoja valjaita, kyllä noilla kelpaa hienostella.

-Hanna-

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olet kertonut koiriesi nirsoudesta. Mitä ruokia saat ne syömään ilman nirsoilua? Siis ihan merkkejä tahtoisin tietää lähinnä kuivaruoista. Kiitos paljon jo etukäteen! :)

Siru ja Bella

Piia kirjoitti...

Vähänkö joku on ollut taas nopea! Pika käynnillä kotona se sai järjestettyä jo muotinäytöksen huippumalleineen... :-D

Noissa siipivaljaissa on kyllä sitä jotakin. En vaan ole ihan varma, että mitä.

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ pinkki PEKKA! :)

Anne kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja ruokapuoleen: Nappuloista uppoaa Mera dog lohi ja saman merkin kalkkuna napit. Sitten jonkun valmistajan (en muista merkkiä) peura-peruna ja toisen merkin (jota en myöskään valitettavasti nyt pysty tarkistamaan) appelsiini-ankka ovat todellisia fifi-ruokia! ;) Cibaun pikkukoira nappulat uppoavat myös.