tiistai 2. helmikuuta 2010

Laaduton juttu. K-18!!

Tapahtuipa kerran ulkoilemassa.

Oli tie, oli hanki, oli esikuvana ajokoira. Ajokoira hyppäsi upottavaan hankeen, ja arvatkaapa kuka pieni uskomattoman älyn ja nerouden yhdistymä hyppäsi sinne perässä? VÄÄRIN arvattu, en se ollut minä taaskaan. (Minä en lumihankeen hyppää, sehän on kylmää ja märkää ja tippunut taivaalta ja matkalla saattanut osua vaika likaiseen lintuun ja ja..!) Joka tapauksessa, Pekkahan se sinne hyppäsi, tai oikeastaan pitäisi ehkä sanoa -koska kokoa on ihan pikkuisen vähemmän, kuin normia suuremmalla uros ajokoiralla- että ajokoira hyppäsi ja Pekka upposi. Näkyviin jäi vain punaisen toppa-asun selkämys.

Oliko tämä Pekan ensimmäinen yritys kerta hukuttautua lumihankeen? Ei ollut ei. Pitäisi kai olla kohta jo huolissaan... vaatteiden kastumisesta nimittäin, sillä lumiset ja märät vaatteet ovat lenkillä varsin ikävät.

Tästä tapahtumasta vääntyi eräässä suussa hirmuisen hyvä vitsi, niin hyvä, että oikeastaan voisin jättää sen mieluusti kertomatta. Mutta koska se olisi ilkeää, kun olen asiasta jo maininnut, ja koska kiinnostus tätä vitsiä kohtaan on kuitenkin jo kahdessa ja puolessa päässä noussut kohtalaisen suureksi, lupaan sen kertoa, joskin VAROITUSTEN kera: Eli herkkämielisille ja alle 18-vuotiaille sanotaan kiitos ja kumarrus ja näkemisiin jo tässä vaiheessa, laitetaan pää pussiin ja nostetaan mieli vaaleanpunaisille pilvenhattaroille.

Ja muille se vitsi:

Mitä yhteistä on lumihankeen hypänneellä Pekalla ja jyrän alle hypänneellä Mustilla?
-Molemmista jää näkyviin vain punainen, märkä läntti.

No niin, heko heko hee. :-/ (Tiedän kyllä, ketkä nauravat nyt ihan vääränä.. juujuu, mekin <3 teitä)

Ja väärinkäsitysten välttämiseksi me toivottelemme myös Mustille oikein pitkää ikää ja jyrättömiä hyppyjä..!

Punainen pommi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnustaudun toiseksi jota naurattaa ja taitaa vitsin murjaisijakin olla lähisukulaiseni.... ;-D

S

Saara kirjoitti...

Täältä toinen tunnustus! ;)

Kukahan on se puolikas??? 8-0

Anonyymi kirjoitti...

*reps* :-D

Ja ihana kuva!

-Hanna-

KATI kirjoitti...

Ensiviikolla nähdään Peksi ja Mami! Ja kerrankin on kunnolla ai - kaa :)

I H A N A A <3

Anne kirjoitti...

Oho, tämä vitsihän herätti naurua paaaaaaaljon enemmän, kuin ikinä uskoinkaan.
Epäilin kahden ja puolen ihmisen kiinnostuvan vitsistä, ja sen luettuaan uskoin samaisten henkilöiden päästävän jonkinmoista nauramiseksi tulkittavaa ääntelyä suustaan.
Ja nyt peräti KOLME ihmistä on jollain tavalla tunnustanut tai antanut ymmärtää nauraneensa. Se on peräti puolikas enemmän, kuin veikkaukseni!

=)

Anonyymi kirjoitti...

Ha haa!! Oman B&T kääkkä "akan" touhuja seuraamalla, pystyn todellakin samaistumaan punaiseen läikkään.
T. Tarantella

Anne kirjoitti...

Heippa Tarantellallekin, ja olipas sangen mieltä rauhoittavaa kuulla, ettei Pekka ole ainoa "punainen märkä läntti". :-D

Pekka on teki toissapäivänä lenkillä urotyön ja pelasti huomaamattani tippuneen lapaseni. Pekka pysähtyi hanskan kohdalle eikä suostunut liikkumaan, ennenkuin tajusin nostaa lapasen maasta ylös.

Saiskohan tästä jo jonkun sankarikoira -mitalin?